Akzo verf mengen

AkzoNobel investeert in twee nieuwe laboratoria in Sassenheim

AkzoNobel investeert in de realisatie van twee nieuwe onderzoekslaboratoria op haar locatie in Sassenheim. Binnenkort start het bedrijf met de bouw van een technologiecentrum voor poedercoatings. Onlangs opende het een nieuw polymeerlab. Hier ontwikkelt AkzoNobel innovatieve hars-technologieën.

Sassenheim is het grootste R&D-centrym van AkzoNobel. Met de uitbreiding investeert het bedrijf ongeveer 8 miljoen euro in de locatie. In het nieuwe polymeerlaboratorium komen 15 onderzoekers te werken. Het lab zal zich voornamelijk richten op de ontwikkeling van meer duurzame polymeertechnologieën en nieuwe coatings.

Bij AkzoNobel werken wereldwijd zo’n 3000 mensen in R&D. Het bedrijf heeft 70 laboratoria en investeerde de afgelopen vijf jaar meer dan 1,25 miljard euro in onderzoek en ontwikkeling.

 

Delen:

jacqueline@industrielinqs.nl