Maak kennis met nieuwste stimuleringsregelingen bij Industry & Energy

De industrie staat voor een grote uitdaging om te verduurzamen. Het klimaatakkoord en de recente uitspraak in de Urgenda-zaak brengen die verduurzaming in een stroomversnelling. Dat biedt ook kansen voor de industrie in Nederland. Daarom heeft de overheid drie nieuwe stimuleringsmaatregelen in het leven geroepen. Tijdens European Industry & Energy Summit 2019 in Amsterdam staan adviseurs van de overheid op 10 december klaar om u verder wegwijs te maken.

Hoe kunt u met uw bedrijf de verduurzamingsslag maken? En op welke regelingen en ondersteuning in kennis en netwerken kunt u rekenen? Via de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO.nl) biedt de overheid een aantal unieke mogelijkheden om met financiële ondersteuning versneld te verduurzamen. Met kennis, netwerken, financiering en innovatie ondersteund de overheid ondernemers bij het realiseren van deze verduurzamingsslag. Zo kan Nederland en haar industrie de goede concurrentiepositie behouden en tegelijkertijd verduurzamen.

Drie nieuwe regelingen

Tijdens het event European Industry & Energy Summit nemen adviseurs van de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland u mee door alle ins en outs van de drie nieuwe voor industrie interessante regelingen: Versnelde klimaatinvestering Industrie (VEKI), Demonstratie Energie- en Klimaatinnovatie – Circulaire Economie (DEI+ CE) en InnovationFund. U komt alles te weten over de mogelijkheden en voorwaarden van deze regelingen, hoe u deze kansen kunt benutten èn er is gelegenheid om met de adviseurs over uw ideeën te sparren. Is uw bedrijf actief op het gebied van energie-efficiency, recycling en hergebruik van afval, CO2-reducerende technieken op de gebieden van reparatie en het gebruik van biobased grondstoffen?

Praktische informatie:

Adviseurs zijn aanwezig tijdens EIES 2019 op 10 december van 13.45 – 15.15u op Het Balkon, in de Kromhouthal in Amsterdam.

Meer informatie over de regelingen.

 

Delen:
Author