Vlog: Turnaround Cat Cracker van Shell in Pernis

Terwijl Shell grote plannen heeft met de vernieuwing van de site in Pernis, denk aan de bouw van een fabriek voor biobrandstoffen, moeten de bestaande fabrieken ook nog een tijdje mee. Sowieso gooi je geen oude schoenen weg voordat je nieuwe hebt. De oude Cat Cracker, die bijna 70 jaar geleden in gebruik werd genomen (1956), krijgt momenteel een grote onderhoudsbeurt, zodat hij de komende jaren er weer tegen aan kan. Zo werd er onlangs een gigantisch nieuw vat in gehesen. De redactie mocht een kijkje nemen en maakte een vlog.

En kijk ook even naar de time lapse, gemaakt door Shell:

Delen:

Ik ben een creatieve ondernemer, hoofdredacteur, schrijver, filmer en moderator met een been in de journalistiek en de andere in de techniekfilosofie. Werkend vanuit motieven als duurzaamheid, veiligheid, innovatie, efficiëntie, verantwoordelijkheid. De industriële transformatie volg ik op de voet.

wim@industrielinqs.nl