chemisch recyclen

Infinity Recycling haalt ruim 100 miljoen euro op voor Circular Plastics Fund

Infinity Recycling heeft een bedrag van 105,3 miljoen euro verworven voor haar Circular Plastics Fund I (CPF). Infinity Recycling investeert via dit fonds in geavanceerde technologie voor plastic recycling. Het bedrijf ontving de bijdrage vanuit het Europese Investeringsfonds (EIF) en GC Ventures.

Het CPF investeert in bedrijven die geavanceerde recycling technologie ontwikkelen om afvalplastics om te zetten in nieuwe plastics. Het fonds heeft sinds haar lancering in februari 2022 in vier verschillende bedrijven geïnvesteerd. Infinity Recycling werd in 2019 opgericht om een martkt te creëren voor afvalstromen door te investeren in technologieën die de plastics industrie circulair kunnen maken. Het fonds krijgt een totale omvang van 150 miljoen euro. Infinity Recycling verwacht deze voor het einde van het jaar op te halen.

Delen:

jacqueline@industrielinqs.nl