Schrijf je in voor de wedstrijd Bite24 en ga mee op reis

Heb je innovatieve ideeën op het gebied van industriële biotechnologie? Doe mee aan de secenariowedstrijd Biotech Trail Europe 2024 (Bite24) en maak kans op een studiereis door Europa!

Tijdens de European Industry & Energy Summit 2023, op 7 en 8 december in Antwerpen, vindt de finale van Bite24 plaats. We nodigen studenten, promovendi en jonge professionals uit heel Europa uit om teams van maximaal drie te vormen. Inschrijven kan vóór 10 september 2023. Je hebt dan nog een maand de tijd om je voorstel in te leveren.

Reis door Europa

Het winnende team maakt in 2024 een spannende reis door Europa en bezoekt baanbrekende industriële biotech-projecten. Leg dan je ervaringen vast in boeiende vlogs en blogs, voor verschillende platforms, waaronder Linkedin, www.industryandenergy.eu en www.industrielinqs.nl.

Bedrijfsmodel

In de scenariowedstrijd analyseren en kiezen teams de meest veelbelovende route of technologie in industriële biotech voor de komende 12 jaar, tot 2035. Industriële biotechnologie houdt in dat gebruik wordt gemaakt van biotechnologie om waardevolle producten te produceren, zoals chemicaliën, materialen, voedsel en energie, terwijl de impact op het milieu tot een minimum wordt beperkt. Het is een kans om een belangrijke bijdrage te leveren aan duurzame en concurrerende productiemethoden in Europa.

Je team moet een uitgebreide beschrijving geven van een fabriek of een keten van fabrieken die de door jou gekozen technologie in Europa tot bloei zou kunnen brengen. Denk aan factoren zoals locatie, timing, financiering, business model en potentiële partners. Wat, waar, wanneer, wie en hoe wordt jouw visie werkelijkheid?

Nu inschrijven

Uit de deelnemende teams worden drie finalisten geselecteerd. Deze teams krijgen hulp van organisator Industrielinqs bij het maken van boeiende vlogs en het leveren van overtuigende pitches tijdens de finale. De jury beoordeelt de white papers en begin november worden de drie finalisten bekend gemaakt.

Mis deze geweldige kans niet om je talent te laten zien, waardevolle ervaring op te doen en de toekomst van industriële biotech vorm te geven. Schrijf je nu in voor de Bite24 competitie en laat je innovatieve ideeën centraal staan!

Lees voor meer informatie de beschrijving en reglementen hieronder. Aarzel niet om contact op te nemen met hoofdredacteur Wim Raaijen: wim@industrielinqs.nl.

Meer over de wedstrijd en de regels.

Delen:

Ik ben een creatieve ondernemer, hoofdredacteur, schrijver, filmer en moderator met een been in de journalistiek en de andere in de techniekfilosofie. Werkend vanuit motieven als duurzaamheid, veiligheid, innovatie, efficiëntie, verantwoordelijkheid. De industriële transformatie volg ik op de voet.

wim@industrielinqs.nl