Water Innovators gezocht

Op 13 februari organiseert het Watervisie Platform opnieuw de Water Innovator of the Year verkiezing. Innovatieve bedrijven, startups of vooruitstrevende overheden kunnen tot 14 november inschrijven voor de verkiezing. De beste drie Waterinnovators verzorgen een pitch tijdens het Watervisie Congres op 13 februari.

De Water Innovator of the Year verkiezing is een onderdeel tijdens het Watervisie congres. We gaan op zoek naar innovatieve bedrijven, start-ups of overheidsinstellingen die innovatie, duurzaamheid, publiek-private samenwerking hoog in het vaandel hebben staan. We zoeken naar innovaties die het gebruik van (industrie)water goedkoper, duurzamer of efficiƫnter maken. Daarbij kijken we niet alleen naar technologie, maar ook naar samenwerking binnen de waterketen.

De genomineerden voor de award zullen tijdens Watervisie 2020 tijdens een pitch hun innovatie tonen aan het publiek. Uiteindelijk bepaalt een vakjury, samen met het publiek en de internetstemmers de uiteindelijke winnaar.

Wilt u deelnemen aan deze verkiezing kijk dan hier voor meer informatie. Of stuur een mail naar David van Baarle

Delen:
Author