Neem nu een jaarabonnement en ontvang vijf nummers van het managementblad Petrochem en vijf edities van Industrielinqs Magazine per jaar. Daarnaast krijgt u de overkoepelende Industrielinqs Catalogus met daarin een overzicht van lopende en aankomende projecten op het gebied van chemie, maintenance, infra en utilities.

Verder heeft u als abonnee toegang tot alle informatie op de website Petrochem.nl. Blader daar online door de laatste of oudere edities en zoek door artikelen, interviews en nieuwsberichten. Ook ontvangt u wekelijks de nieuwsbrief. Kies voor een digitaal abonnement als u geen papieren edities wilt ontvangen, maar wel volledig toegang wilt hebben tot de website.

Abonnementstarieven in 2024 (excl. btw)

Introductieabonnement met 25% korting € 143,-

Jaarabonnement Nederland/België € 191,-

Abonnement overig buitenland € 223,-

Proefabonnement 3 maanden € 32,-

Losse verkoop € 24,-

Studenten abonnement € 44,-

Digitaal abonnement € 52,-

Petrochem is al meer dan 25 jaar het toonaangevende managementblad voor de olie- en chemische industrie in de Rijn/Schelde-delta. Het magazine is vooral gericht op het hoger management van industrie en toeleveranciers in de gehele keten. Thema’s als industriële veiligheid, efficiëntie, duurzaamheid, innovatie, investeringsklimaat industriebeleid en plantmanagement worden met de nodige diepgang behandeld.