LBC TT uitbreidingsproject

LBC Tank Terminals gunt uitbreidingsproject aan Verwater

Verwater heeft een nieuwe opdracht gekregen van LBC Tank Terminals. In het kader van de derde fase van het ‘Rainbow’ uitbreidingsproject van het tankopslagbedrijf in Rotterdam, gaat Verwater in totaal 20 tanks bouwen.

Verwater bouwt acht tanks voor tankput 11 in Antwerpen, die later vervoerd zullen worden naar Rotterdam. Op de RDM lokatie in Rotterdam bouwt het bedrijf de 12 tanks voor tankput 12.

LBC Tank Terminals nam in februari de definitieve investeringsbeslissing voor de derde fase van haar uitbreidingsprogramma. In 2026 moet de totale capaciteit zijn gegroeid tot 280 duizend kubieke meter. In deze derde fase worden drie tankpits gebouwd, met in totaal 36 nieuwe tanks. Ook komen er nieuwe laadfaciliteiten voor treinen. Het is de bedoeling dat de nieuwe faciliteiten eind 2025 – begin 2026 worden opgeleverd.

LBC Tank Terminals breidt uit in Rotterdam

Delen:

jacqueline@industrielinqs.nl