Wie moet Plant Manager of the Year 2024 worden?

Jij mag meebepalen wie zich komend jaar Plant Manager of the Year 2024 mag noemen. Wie moet volgens jou het nieuwe boegbeeld van de Nederlandse procesindustrie worden? Is dat Miguel Anento-Glim, Marjan Rijckaert, René Stoel of Guliz Talay? Bekijk nog even hun filmpjes, lees hun achtergrond en breng jouw stem uit!

Stemmen kan tot en met 13 juni 17.00 uur. Op die dag houden wij het congres Chemelinqs24. Tijdens  diner maken we  bekend wie met de titel naar huis gaat.  

Naast het stemmen via internet (goed voor 20 % van de punten), brengen ook de bezoekers van Chemelinqs24 (20 %) en een jury (60 %) hun stem uit.

Ga naar de site voor meer informatie over Chemelinqs en voor registratie.

Miguel Anento-Glim

Miguel Anento-Glim is sitemanager bij Arlanxeo in Geleen. Arlanxeo is producent van EPDM, een flexibel, weer- en ozonbestendig soort rubber voor toepassingen in bijvoorbeeld de automobielindustrie en de bouw. Miguel Anento-Glim streeft naar het behalen van de titel Koninklijke EPT. Dit predicaat wordt pas verleend bij een honderdjarig bestaan en een onberispelijke reputatie. Om dit te bereiken, moet hij de toekomst van het bedrijf ten minste voor de komende 45 jaar veiligstellen.

Tijdens Chemelinqs24 op 13 juni in Geleen wordt bekend of  Miguel Anento-Glim – of een van de drie andere finalisten – zich Plant Manager of the Year 2024 mag noemen.

Marjan Rijckaert

Marjan Rijckaert is plantmanager van Avient in Heerlen. Avient fabriceert polyethyleen met ultrahoog moleculair gewicht (UHMWPE). Bovenaan de prioriteitenlijst van Marjan Rijckaert staat veiligheid. Verder richt zij zich vooral op het waarborgen van de toekomst van de site. Ze plukt daarbij de vruchten van de ervaringen die ze opdeed in heel wat verschillende posities binnen voormalig moederbedrijf DSM. ‘Ik merk dat mensen het fijn vinden een plantmanager te hebben die het proces kent.

Tijdens Chemelinqs24 op 13 juni in Geleen wordt bekend of  Marjan Rijckaert – of een van de drie andere finalisten – zich Plant Manager of the Year 2024 mag noemen.

René Stoel

René Stoel is terminalmanager van Koole Tankstorage in Pernis. Koole Tankstorage Pernis is een belangrijke speler in de opslag van plantaardige oliën en vetten in de haven van Rotterdam. In de afgelopen jaren heeft het bedrijf fors ingezet op veiligheid, verduurzaming en een cultuurverandering waarbij de nadruk ligt op veiligheid en teamwork. Dit resulteert in een nieuwe veiligheidscultuur en veel energie. Terminalmanager René Stoel speelt een belangrijke rol in deze veranderingen en het in goede banen leiden daarvan.

Tijdens Chemelinqs24 op 13 juni in Geleen wordt bekend of  René Stoel – of een van de drie andere finalisten – zich Plant Manager of the Year 2024 mag noemen.

Guliz Talay

Guliz Talay is plantmanager van Dow Delfzijl. In deze vestiging van Dow wordt MDI gemaakt. Tien jaar geleden stond de fabriek voor grote uitdagingen vanwege marktomstandigheden en betrouwbaarheidsproblemen in de fabriek. Vandaag staan de zaken er beter voor. In 2021 en 2022 behaalde de fabriek de Best Performance Reliability Award. Plantmanager Guliz Talay richt haar aandacht nu op verduurzaming van de fabriek en het bevorderen van inclusiviteit om voorbereid te zijn op de toekomst.

Tijdens Chemelinqs24 op 13 juni in Geleen wordt bekend of  Guliz Talay – of een van de drie andere finalisten – zich Plant Manager of the Year 2024 mag noemen.

Delen:

Ik ben een creatieve ondernemer, hoofdredacteur, schrijver, filmer en moderator met een been in de journalistiek en de andere in de techniekfilosofie. Werkend vanuit motieven als duurzaamheid, veiligheid, innovatie, efficiëntie, verantwoordelijkheid. De industriële transformatie volg ik op de voet.

wim@industrielinqs.nl