Nominatiefilm PMY-finalist Charles de Wolff

Hierbij de nominatiefilm van plantmanager Charles de Wolff van de MDI2-fabriek van Huntsman in de Rotterdamse haven. MDI is een kunststof die vaak wordt gebruikt in schuimrubber, coatings en lijmen. Charles de Wolff vindt het geweldig om in de chemie te werken. Hij wil dat enthousiasme graag overbrengen op nieuwe generatie operators, technici, installateurs en bijvoorbeeld lassers. Hij vindt dat de technische beroepen herwaardering verdienen. 

Tijdens Eemsdeltavisie op 16 mei in Delfzijl wordt bekend of Charles de Wolff – of een van de drie andere finalisten –  zich Plant Manager of the Year 2023 mag noemen.

Delen:

Ik ben een creatieve ondernemer, hoofdredacteur, schrijver, filmer en moderator met een been in de journalistiek en de andere in de techniekfilosofie. Werkend vanuit motieven als duurzaamheid, veiligheid, innovatie, efficiëntie, verantwoordelijkheid. De industriële transformatie volg ik op de voet.

wim@industrielinqs.nl