Nominatiefilm PMY-finalist Anne Arkenbout

De nominatiefilm van Anne Arkenbout, plantmanager van het Membraan Elektrolyse Bedrijf van Nobian in Delfzijl is klaar. De fabriek produceert chloor, natronloog en waterstof via een elektrochemische route uit pekel. Volgens Anne Arkenbout hebben industriële bedrijven veel meer oplossingen voor maatschappelijke uitdagingen, dan ze zelf vaak denken. Dat was voor haarzelf de afgelopen jaren ook een eye-opener.

Tijdens Eemsdeltavisie op 16 mei in Delfzijl wordt bekend of Anne Arkenbout – of een van de drie andere finalisten –  zich Plant Manager of the Year 2023 mag noemen.

 

Delen:

Ik ben een creatieve ondernemer, hoofdredacteur, schrijver, filmer en moderator met een been in de journalistiek en de andere in de techniekfilosofie. Werkend vanuit motieven als duurzaamheid, veiligheid, innovatie, efficiëntie, verantwoordelijkheid. De industriële transformatie volg ik op de voet.

wim@industrielinqs.nl