Nominatiefilm PMY-finalist Henk Bijma

De nominatiefilm van Henk Bijma, plantmanager van Holland Malt in Eemshaven is klaar. De mouterij is onderdeel van Swinkels, bekend van Bavaria en onder meer Palm. In Eemshaven wordt mout gemaakt, een belangrijke grondstof voor bier. Volgens Bijma is de fabriek in de Eemshaven de eerste mouterij ter wereld dit dit jaar nog emissievrij wordt.

Tijdens Eemsdeltavisie op 16 mei in Delfzijl wordt bekend of Henk Bijma – of een van de drie andere finalisten –  zich het komend jaar Plant Manager of the Year mag noemen.

 

Delen:

Ik ben een creatieve ondernemer, hoofdredacteur, schrijver, filmer en moderator met een been in de journalistiek en de andere in de techniekfilosofie. Werkend vanuit motieven als duurzaamheid, veiligheid, innovatie, efficiëntie, verantwoordelijkheid. De industriële transformatie volg ik op de voet.

wim@industrielinqs.nl