Kijk terug: Industrielinqs LIVE over smart industry

De laatste uitzending van Industrielinqs LIVE ging over Industry 4.0: Oplossingen zijn het probleem niet. Alles kan tegenwoordig smart. En als iets niet smart is, kun je het altijd zelf smart maken. Toch zien we het nog niet op grote schaal gebeuren. Fieldlabs, proeftuinen en pilots genoeg, maar grootschalige slimme oplossingen zien we nog maar mondjesmaat in bestaande processen. Waar ligt dat aan? Of gebeurt er veel onder de radar?

Hoofdredacteur Wim Raaijen en Jan Peter Kruiger (MAAK Techniek) spraken hierover met experts op het gebied van industriële digitalisering. Aan de online tafel zaten Tiedo Tinga, hoogleraar aan de Universiteit Twente in Dynamics Based Maintenance en Jan Post, hoogleraar Digital Fabrication aan de Rijksuniversiteit Groningen en daarnaast Head Strategic Partnerships bij Philips. Ook Chris van den Belt van Ultimo schoof aan om het thema vanuit de praktijk te belichten.

De uitzending gemist? Kijk ‘m hier terug.

Delen:

Eindredacteur van Industrielinqs en Petrochem, en immer speurend naar relevant nieuws om te delen. Mijn interesse: breed. Mijn specialiteit: investeringsprojecten en onderhoudsstops!

liesbeth@industrielinqs.nl