Mark Gerards: ‘Eerste elektrische kraker in de wereld’

Mark Gerards is plantmanager van de Olefins-3 fabriek bij Sabic in Geleen. Hij is finalist van de Plant Manager of the Year verkiezing. De kraker van Sabic is vijftig jaar oud en de toekomst is onzeker. Maar Mark en zijn team gaan ervoor. Ze geloven in de toekomst van hun kraker en denken dat het de eerste elektrische kraker van Sabic en misschien wel de hele wereld kan worden. In de video hieronder neemt Mark ons mee naar zijn fabriek.

Wil je nog meer weten over Mark en de andere finalisten (At Plasman van Nedmag en Yolande Verbeek van Uniper), meld u dan aan voor de online talkshow Industrielinqs Live van 9 juni. Hierin spreken wij met de drie finalisten. Ook de huidige Plant Manager of the Year, Mirjam Verhoeff, sluit aan.

Tijdens het congres Deltavisie op 17 juni maken we bekend wie zich komen jaar Plant Manager of the Year 2021 mag noemen.

Delen:
Author