Blijf succesvol als asset manager

(branded content)

Nieuwe technologische ontwikkelingen wisselen elkaar af en bieden veel kansen voor een manager in het vakgebied van Enterprise Asset Management (EAM). Naast die kansen zijn er ook veel uitdagingen, zoals de vergrijzing van personeel, veroudering van assets en het zorgen voor een veilige werkomgeving. Hoe blijft een asset of maintenance manager in deze dynamische wereld vol verandering en automatisering succesvol opereren?

Dit heeft Ultimo Software Solutions onderzocht en verwerkt in de vorm van het Enterprise Asset Management (EAM) Trendrapport 2020. Het EAM Trendrapport 2020 staat in het teken van de belangrijkste ontwikkelingen binnen het EAM-vakgebied, waarbij de focus ligt op vijf centrale thema’s: uptime, kostenbeheersing, levensduur van assets, veiligheid en kennis & technologie.

Gedegen marktonderzoek

Het EAM Trendrapport 2020 is gefundeerd op gedegen marktonderzoek, waaraan ongeveer 250 asset managers in Nederland, Duitsland, Belgiƫ en het Verenigd Koninkrijk hun medewerking hebben verleend. Naast het marktonderzoek zijn er interviews afgenomen met experts, waaronder: Cosmas Vamvalis, chairman European Federation of National Maintenance Societies (EFNMS), Raymond Janssen, Sales & Operations manager bij Axians, en Mark Haarman, managing partner bij Mainnovation.

Benieuwd naar het onderzoek en de resultaten? En deze direct toepassen in de praktijk? Download dan kosteloos het EAM Trendrapport 2020 en stel u zelf op de hoogte van de laatste trends en inzichten.

Delen:
Author