Video: De genomineerde Plant Managers of the Year 2019 stellen zich voor

Dit jaar wordt alweer voor de twaalfde keer de Plant Manager of the Year gekozen. Ook dit jaar hebben we weer drie uitstekende finalisten: Marinus Tabak (RWE Eemshaven), Hanno Schouten (Neste Netherlands) en Sander Schiereck (Brenntag). Op 20 juni tijdens het congres Deltavisie maken wij bekend wie het boegbeeld van de Nederlandse industrie wordt. Donderdag start het online stemmen. Bekijk hier alvast hun video’s!

De verkiezing van de Plant Manager of the Year wordt jaarlijks georganiseerd en is een initiatief van het Petrochem Platform in samenwerking met de VNCI, Votob, Deltalinqs, Nogepa, het Havenbedrijf Rotterdam en het kennisplatform Het Nieuwe Produceren. De verkiezing draagt bij aan een positief imago van de Nederlandse procesindustrie door de inspanning en prestaties van plantmanagers te benoemen en te waarderen. De focus ligt hierbij op veiligheid, gezondheid, milieu, productiviteit en duurzaamheid.

Marinus Tabak, RWE Eemshaven

Marinus Tabak (35 jaar) is plant manager van de Eemshavencentrale van RWE. Deze energiecentrale is bezig met een project om van kolen over te schakelen op biomassa. Tabak wil dat mensen met een positieve blik naar de industrie- en energiesector kijken. ‘Als je echt wat wil doen aan klimaatsverandering en de CO2-uitstoot moet je juist hier gaan werken’, zegt Tabak.

Hanno Schouten, Neste Netherlands

Hanno Schouten (45 jaar) is site director bij Neste Netherlands in Rotterdam en Sluiskil. Hij is ontzettend trots op wat het bedrijf heeft weten te bereiken, op het gebied van veiligheid, duurzaamheid, de productieresultaten en bovenal de cultuur. Dat is gelukt doordat medewerkers zelf verantwoordelijkheid krijgen en nemen. Hij stimuleert ze en helpt hen om te groeien en verbeteren.

Sander Schiereck, Brenntag

Sander Schiereck (41 jaar) is plant manager bij Brenntag Benelux in Rotterdam. Het bedrijf richt zich op de distributie van chemicaliën. Hij is trots op de open cultuur die bij Brenntag heerst. ‘Ik wil een bijdrage leveren aan het werkplezier van anderen.’ Daarnaast is hij bezig om het bedrijf technisch en organisatorisch klaar te maken voor toekomstige groei.

Delen:
Author