Kandidaten gezocht voor de Plant Manager of the Year 2019 verkiezing

Wie is volgens u een boegbeeld voor de Nederlandse procesindustrie? Kent u iemand die Niels Smits van Dow Terneuzen op kan volgen als Plant Manager of the Year? Meld hem of haar dan voor 1 maart 2019 aan voor deze verkiezing.

De verkiezing van de Plant Manager of the Year wordt jaarlijks georganiseerd en is een initiatief van het Petrochem Platform in samenwerking met de VNCI, Votob, Deltalinqs, Nogepa, het Havenbedrijf Rotterdam en het kennisplatform Het Nieuwe Produceren. U kunt kandidaten uit de chemiesector, raffinage, de olie- en gassector, maar ook andere procesindustrie├źn, zoals papierindustrie en food aanmelden.

De verkiezing draagt bij aan een positief imago van de Nederlandse procesindustrie door de inspanning en prestaties van plantmanagers te benoemen en te waarderen. De focus ligt hierbij op veiligheid, gezondheid, milieu, productiviteit en duurzaamheid. Om dit voor het voetlicht te brengen, verschijnen er interviews met de genomineerden en de winnaar in Petrochem en Chemie Magazine. Ook wordt er van de finalisten een videoreportage gemaakt.

Teamprestatie

Een vakkundige jury beoordeelt de kandidaten onder andere op maatschappelijke betrokkenheid, leiderschap en communicatieve vaardigheden. Tijdens het congres Deltavisie 2019 op 20 juni presenteren de finalisten zich aan het publiek. In de avond wordt de winnaar bekend gemaakt. In 2018 verkoos de jury Niels Smits van Dow Terneuzen tot Plant Manager of the Year.

De meeste finalisten en winnaars zien de nominatie en uitverkiezing als een teamprestatie. Daarom zal er tijdens de verkiezing ook veel aandacht zijn voor de medewerkers van de kandidaat.

U kunt uw kandidaten tot 1 maart 2019 aanmelden bij Wim Raaijen, hoofdredacteur van Petrochem (020-3122 081 of wim@industrielinqs.nl). Vermeld hierbij naam, contactgegevens en de redenen waarom u vindt dat deze plantmanager in aanmerking komt voor de prijs. In dit document kunt u lezen wie in aanmerking komen voor deelname aan de verkiezing.

Delen:
Author