Aerzen Nederland nieuwe Petrochem platformpartner

Wij zijn trots om Aerzen Nederland als platformpartner te mogen verwelkomen. Het waterschap sluit zich aan bij het Petrochem platform en wordt daarnaast bedrijfslid van de platforms iMaintain en Utilities

Sinds 1864 heeft Aerzen hoogpresterende machines ontwikkeld voor de industrie. Het bedrijf is gegroeid van een fabriek voor één enkele machine tot een wereldwijde speler, die wereldwijd betrouwbare, hoogpresterende en energie-efficiënte blowers en schroefcompressoren levert. Al doende hebben ze innovatie als speerpunt in hun vakgebied van complexe en veeleisende toepassingen gemaakt en een aantal nieuwe technologieën ontwikkeld die niet alleen inspelen op behoeften van de markt, maar de markt leiden in voorwaartse richting.

Ook partner worden? Kijk hier voor meer informatie 

Delen:
Author