nieuws

Petrochem Academie: Collegereeks Plantmanagement Next

Publicatie

26 jun 2017

Categorie

Petrochem

Soort

nieuws

Tags

Nyenrode, Petrochem Academie

Petrochem en Nyenrode starten samen de Petrochem Academie. Op 13 september wordt gestart met de collegereeks Plantmanagement Next. Deze is ontwikkeld voor plantmanagers en hun staf, sitemanagers en directeuren van toeleveranciers die de veranderende omgeving van hun opdrachtgevers beter willen begrijpen.

Plantmanagement Next

Het leiden van een fabriek vraagt steeds om nieuwe vaardigheden. Zo vragen kritische burgers en overheden en ook bijvoorbeeld de opkomst van sociale media om andere vormen van communicatie. Ook de technologie beweegt zich voort. Nieuwe technieken bieden nieuwe kansen, maar wanneer leveren innovaties daadwerkelijk wat op? En wat brengt Industry 4.0, The Internet of Things en verregaande robotisering? Zijn zelfsturende fabrieken veiliger en hoe zit het dan met de cyber security? Ook op het sociale vlak komt de wetenschap tot nieuwe inzichten. Dienend leiderschap, zelfsturende teams en een nieuwe kijk op eigenaarschap kan het moderne plantmanagement aan betere resultaten helpen.

Nyenrode en Petrochem bieden u de mogelijkheid om al deze terreinen verder te exploreren in de collegereeks Plantmanagement Next. Om met u te onderzoeken welke mogelijkheden ze bieden voor het moderne plantmanagement.

Uw resultaten:
Na het volgen van deze collegereeks beschikt u over:

  • Een verbeterd inzicht in de kansen en uitdagingen die actuele ontwikkelingen bieden voor het hedendaagse plantmanagement;
  • Praktische handvatten om de hedendaagse mogelijkheden en uitdagingen om te zetten in effectieve strategieën op het gebied van communicatie, innovatie, veiligheid en leiderschap;
  • Professionele vaardigheden om uw rol in het aansturen van teams en fabrieken meer en een verbeterde impact te geven.

Lees hier meer over de collegereeks en meld u aan.

Petrochem 7/8, 2018

17 juli 2018

EemsDeltavisie
Eemsdeltavisie 2018: Factory as a Forest

Wanneer 17 Oct 2018
Locatie Evenementenhal Delfzijl, Handelskade West 26, 9934 Delfzijl

Wellicht vindt u deze artikelen ook interessant

Schrijft u in voor onze nieuwsbrief en blijf altijd op de hoogte.