agendaitem

World Efficiency Solutions

Wanneer

24 mei 2017

Platform

Petrochem

Organisatie

VNO-NCW

Verlaging van de CO2-uitstoot en verduurzaming van de productie is een must voor iedere onderneming of organisatie. Internationale oriëntatie is hierbij van cruciaal belang. Daarom staat Parijs van 17 tot en met 19 oktober weer in het teken van toekomstbestendig ondernemen. Niet minder dan 20.000 economische stakeholders, publiek en privaat, delen hun vragen en oplossingen rond schone energie, verantwoorde consumptie, groene infrastructuur, mobiliteit en duurzame steden. Natuurlijk mogen de Nederlandse topsectoren daar niet ontbreken.

Presenteer, leer en doe zaken op World Efficiency Solutions, het grootste internationale vakevenement voor grondstoffenefficiëntie en low-carbon oplossingen. Zowel als bezoeker, exposant of spreker zijn er veel mogelijkheden. Daarom nodigen VNO-NCW, Reed Expositions en MVO Nederland je van harte uit voor het gratis pre-event World Efficiency starts here, op 24 mei in Den Haag.

  • Zet je duurzame innovaties en oplossingen internationaal in de markt
  • Vergroot je netwerk en kansen voor duurzame internationale samenwerking
  • Vind oplossingen en ideeën voor duurzaamheidsvraagstukken binnen je bedrijf
  • Met bijdragen van het Grote Bedrijven Netwerk van MVO Nederland, de Nederlandse ambassade in Parijs en oud-deelnemers aan World Efficiency Solutions